Welkom

Op de website van Factor70.nl Hét platform voor de 70+ vrouw van nu.

Regio

Wil je de landelijke of regionale rubrieken bekijken? Kies rechtsbovenin de gewenste regio.

Zoeken

Kun je iets niet vinden? Zoek dan met de knop onderin.

Veel leesplezier

Wil je graag op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Black Friday

Op Black Friday ontvang je ook in Nederland extreem hoge kortingen, aanbiedingen en acties op vele producten. Klik op het Van Voortje voor een overzicht met deelnemende winkels en hun aanbiedingen tijdens Black Friday 2018.
Black Friday is in de Verenigde Staten de dag na Thanksgiving Day. Die vrijdag hebben de meeste werknemers vrij. Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Om de mensen naar de winkels te trekken, adverteren veel winkels met speciale aanbiedingen.

€normale prijs €kortingsprijs

Waxinelicht Reflection-serie

Deze stijlvolle waxinelichthouder uit de Reflection-serie van het Nederlandse woonmerk &Klevering, is uitgevoerd met een houten voet en glazen platen met een goudkleurige finish, waardoor het licht van de kaars op zachte en sfeervolle wijze wordt verspreid. De houder biedt ruimte aan vier waxinelichtjes.

€35 €22,40

Mini geurstokjes Rituals

Met deze geurstokjes voor in huis laat je op een natuurlijke en stijlvolle manier je huis heerlijk ruiken. De geurstokjes zijn ongeveer 2-3 weken te gebruiken. Ook geschikt voor op het toilet.

€13,50 €9,45