Welkom

Op de website van Factor70.nl Hét platform voor de 70+ vrouw van nu.

Regio

Wil je de landelijke of regionale rubrieken bekijken? Kies rechtsbovenin de gewenste regio.

Zoeken

Kun je iets niet vinden? Zoek dan met de knop onderin.

Veel leesplezier

Wil je graag op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

1

Requiem for lost things

9 november 2018

Hengelo

De dansers en acrobaten van Panama Pictures ontmoeten elkaar in parallelle werelden. Een bijzonder architectonisch decor verdeelt de ruimte in verschillende lagen. Ze dagen elkaar uit met spannende lucht- en vloeracrobatiek en vinden hun troost in saamhorigheid.

Overijssel

2

Brocante Festival

10 en 11 november 2018

Groningen

Op het Brocante Festival presenteert Tuingoed Foltz in Meeden een bijzondere collectie brocante, oude ornamenten en tuinantiek in combinatie met ‘ornamentale’ wintergroene planten.

Groningen

3

De theatrale foodexperience bij Robert

10 november 2018

Oisterwijk

Robèrt, visionair op het gebied van food, in het bijzonder brood en banket, serveert het publiek een theatrale foodexperience. Een verrassende theaterbeleving.

Brabant

4

Het Romantische Sextet

10 en 11 november 2018

Rotterdam

Tijdens het eerste concert van het nieuwe seizoen brengt de Rotterdam Chamber Music Society twee hoogtepunten uit het romantische repertoire voor strijkers: het eerste strijksextet van Johannes Brahms en het sextet Souvenir de Florence van Piotr Iljitsj Tchaikovsky.

Zuid Holland

5

Laatste impressionisten

t/m 2 december 2018

Laren

In Laatste impressionisten zijn de dromerige esthetische beelden van kunstenaars als Henri Le Sidaner, Emile Claus, Gaston La Touche, Henri Martin en Frits Thaulow het onderwerp: een groep kunstenaars van de kunstenaarsvereniging Société Nouvelle de Peintres et de Sculpteurs (1900 – 1915).

Noord Holland

6

Een man een man

14 november

Utrecht

'Een man een man’ is een nieuwe komedie over twee mannen, een tafel, een serveerster en vooral over dat je de dingen niet groter moet maken dan ze zijn.

Utrecht

7

Orgelsolo: Leerlingen van het CvA

16 november 2018

Amsterdam

Leerlingen van Pieter van Dijk en Matthias Havinga geven een concert vol barokmuziek; ze hebben het deze week op het Utopa Barokorgel voorbereid.

Noord Holland