Welkom

Op de website van Factor70.nl Hét platform voor de 70+ vrouw van nu.

Regio

Wil je de landelijke of regionale rubrieken bekijken? Kies rechtsbovenin de gewenste regio.

Zoeken

Kun je iets niet vinden? Zoek dan met de knop onderin.

Veel leesplezier

Wil je graag op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

1

Dutch Mountain Festival

tot 9 november 2018

Heerlen-Aken

Tijdens dit filmfestival worden bergfilms vertoond in diverse voorstellingen. Het thema "bergen" staat centraal en wordt tijdens het festival tot uiting gebracht in bergfotografie, beeldende kunst, lezingen, documentaires, filmverslagen, film, thriller, kortfilm en lezingen en workshops door fotografen, filmmakers of bergbeklimmers.

Limburg

2

Kunstmuziekroute

4 november 2018

's Hertogenbosch

Prachtige locaties in de Bossche binnenstad openen tussen 11.30 en 18.00 uur hun deuren voor de concerten. Met één kaartje heb je keuze uit zo’n 25 zeer gevarieerde concerten en performances.

Brabant

3

Lief & Leed

8 september 2018 - 6 januari 2019

Enschede

In de tentoonstelling Lief en Leed laat Rijksmuseum Twenthe familieportretten zien die op het eerste gezicht realistisch lijken, maar waar iets curieus mee aan de hand blijkt te zijn.

Twente

4

Noordelijk Film Festival

5-11 november 2018

Leeuwarden

In deze 39ste editie trakteert het festival de filmliefhebber met meer dan 150 titels op een filmfeest dat zich kenmerkt door een internationale dimensie en een trotse focus op Noord-Nederlandse en Noord-Europese films.

Friesland

5

Corneille zijn wereld

t/m 3 februari 2019

Schiedam

Zeventig jaar na de oprichting van CoBrA eert het Stedelijk MJuseum Schiedam één van de prominente oprichters van deze internationale kunstgroep: Corneille Guillaume Beverloo, bekend onder alleen zijn voornaam. Deze grote overzichtstentoonstelling laat het kleurrijke werk zien waarmee Corneille (1922 – 2010) internationale erkenning kreeg, samen met zijn inspiratiebronnen.

Zuid Holland

6

Zadkine aan Zee

6 oktober 2018 - 3 maart 2019

Den Haag

De tentoonstelling ‘Zadkine aan Zee’ geeft een uitgebreid overzicht van het oeuvre van deze Parijse meester van het modernisme, die samen met collega-kunstenaars als Picasso, Brancusi en Lipchitz voorgoed het gezicht van de westerse beeldhouwkunst veranderde.

Zuid Holland