Welkom

Op de website van Factor70.nl Hét platform voor de 70+ vrouw van nu.

Regio

Wil je de landelijke of regionale rubrieken bekijken? Kies rechtsbovenin de gewenste regio.

Zoeken

Kun je iets niet vinden? Zoek dan met de knop onderin.

Veel leesplezier

Wil je graag op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

1

Rembrandt & Saskia

24 november 2018 - 17 maart 2019

Fries Museum

Rembrandt & Saskia: Liefde in de Gouden Eeuw neemt je mee op een romantische reis langs het verleden van Nederland. Aan de hand van Rembrandt & Saskia duik je in het liefdesleven van de elite in de Gouden Eeuw.

Friesland

2

What You See Festival

23 - 25 november 2018

Utrecht

De schoonheid en rijkdom van diversiteit wordt uitbundig gevierd tijdens het gloednieuwe en internationale What You See Festival in Utrecht. Normen rondom gender en identiteit worden bevraagd in een uitdagend programma waar de urgentie én het plezier vanaf spat.

Utrecht

3

Cultural Threads

24 november 2018 t/m 12 mei 2019

Textielmuseum Tilburg

De tentoonstelling ‘Cultural Threads’ presenteert bijzonder werk waarin hedendaagse kunstenaars textiel als krachtig instrument gebruiken om hun ideeën te verbeelden over politiek-maatschappelijke vraagstukken.

Brabant

4

+Genieten beurs 'Haal alles uit het leven'

22 t/m 24 november 2018

Eindhoven

Op +Genieten vind je alles om ervoor te zorgen dat je gezond en actief van het leven kunt blijven genieten, maar ook hoe je je kunt voorbereiden op een toekomst waarin je de eigen regie en zelfstandigheid kunt behouden.

Brabant

5

“Wecken, Zouten & Drogen"

t/m 30 november 2018

Streekmuseum Reeuwijk

"Conserveren in grootmoeders tijd”
Een leven zonder koelkast is amper voor te stellen. En toch maakt dit apparaat ons leven pas gemakkelijker sinds de jaren 50 van de vorige eeuw. Hoe ons leven er voor die tijd uitzag, hoe we ons voedsel bewaarden toont de tentoonstelling “Wecken, Zouten en Drogen”.

Zuid Holland

6

Lichtfestival China Light

30 november 2018 t/m 6 januari 2019

Utrecht

Bewonder van de metershoge lichtkunstwerken die het dierenpark omtoveren tot een winters lichtfeest voor jong en oud. Ontdek de magie van het Oosten en ga mee op reis langs de lichtobjecten gemaakt door Chinese kunstenaars. Geniet overdag van de prachtige kunstobjecten en beleef in de avond het gigantische lichtspektakel van dichtbij!

Utrecht

7

Snertwandeling Dwingelderveld

24 november

Dwingerveld

Als de wind door de kale bomen waait en er nog herfstvruchten op de grond liggen, dan voel je de mystieke sfeer van het grote natte heidegebied. Wandel mee met de gids van Natuurmonumenten door het Kloosterveld en de Anserdennen. (beperkt plaatsen beschikbaar)

Drenthe