Welkom

Op de website van Factor70.nl Hét platform voor de 70+ vrouw van nu.

Regio

Wil je de landelijke of regionale rubrieken bekijken? Kies rechtsbovenin de gewenste regio.

Zoeken

Kun je iets niet vinden? Zoek dan met de knop onderin.

Veel leesplezier

Wil je graag op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

1

Huiskamerfestival: Gluren bij de buren

10 februari 2019

verschillende plekken door het land

Op deze zondag bekleden 23 steden het grootste huiskamerfestival van Nederland! Struin de straten af in jouw eigen wijk en loop de deur plat bij de buren. Heb je zin in een divers programma van cabaret, muziek of heeft theater de voorkeur? Werp een blik op de goedgevulde programmering en stippel alvast jouw route uit. Geniet 30 minuten lang van een optreden zonder drempels: iedereen is welkom!

Landelijk

2

Maastricht aan Tafel

10 t/m 24 februari 2019

Verschillende restaurants in en om Maastricht

Inmiddels al bijna tien jaar een traditie: de restaurantweek Maastricht aan Tafel. En dat betekent voor de foodies, lekkerbekken en fijnproevers onder ons heerlijk genieten van o.a. mediterrane smaken, streekgebonden lekkernijen en Aziatische specialiteiten! Een heerlijk 3-gangen menu voor €29,50 p.p., dat is Gastronomisch genieten voor het goede doel!

Limburg

3

Boswandeling met high tea

10 februari 2019

Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Wandel 1,5 uur mee met de boswachter over landgoed Duin en Kruidberg en sluit af met een High Tea in de brasserie van Landgoed Duin en Kruidberg

Noord Holland

4

Handwerkbeurs

14 t/m 17 februari 2019

IJsselhallen, Zwolle

Op de Handwerkbeurs zijn uitsluitend textiele hobby’s te vinden: borduren, breien, haken, quilten, vilt, zelf-maak-mode. Je kunt voor alles terecht wat met textiel te maken heeft op de beurs . Naast ruim 200 standhouders zijn er dagelijks workshops en demonstraties en inspirerende meet & greets met bloggers en ontwerpers.

Overijssel

5

200 soorten groen

t/m 12 mei 2019

Teylers Museum Haarlem

Van 2 februari tot en met 12 mei 2019 organiseert Teylers Museum in Haarlem een overzichtstentoonstelling van de botanische kunstenaars Franz en Ferdinand Bauer. De tekeningen van beide broers behoren tot de uitzonderlijkste botanische kunstwerken ooit gemaakt, terwijl ze relatief onbekend zijn in Nederland. Voor liefhebbers van botanische kunst is dit een uitgelezen kans om kennis te maken met deze onbekende schat aan plantkundige pracht.

Noord Holland

6

Film: Green Book

Februari 2019

Verschillende bioscopen in het land

Een inspirerend, hartverwarmend en waargebeurd verhaal over de hechte vriendschap tussen een uitsmijter (Viggo Mortensen) en concertpianist (Mahershala Ali) die gedwongen worden hun verschillen opzij te zetten om de meest onvergetelijke reis van hun leven te maken.

Landelijk

7

De Indië Monologen

13 februari 2019

Deventer Schouwburg, Deventer

De Indië Monologen is een unieke theateravond met wisselende combinaties van gasten en met Nederlands-Indië als centraal thema. Elke editie van ‘De Indië Monologen’ presenteert een uitgelezen gezelschap sprekers, allen met een Indische achtergrond of sterke betrokkenheid bij de geschiedenis van Nederlands-Indië. In Deventer komen o.a. schrijver/acteur/fotograaf Thom Hoffman, acteur en regisseur Martin Schwab en columnist en journalist Ellen Deckwitz hun eigen verhaal vertellen.

Overijssel