Welkom

Op de website van Factor70.nl Hét platform voor de 70+ vrouw van nu.

Regio

Wil je de landelijke of regionale rubrieken bekijken? Kies rechtsbovenin de gewenste regio.

Zoeken

Kun je iets niet vinden? Zoek dan met de knop onderin.

Veel leesplezier

Wil je graag op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

1

Zeldzaam Mooi Markt

24 februari 2019

Havenkwartier, Deventer

Het Havenkwartier in Deventer is een karaktervol gebied waarin industrieel erfgoed, creatieve ondernemers, kunst en cultuur, horeca, bouwen en wonen gecombineerd worden met een nog werkzame binnenhaven. Het is een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten en ambachtelijke lekkernijen, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen.

Overijssel

2

'Wat zie ik?'

t/m 31 maart 2019

Galerie Pouloeuff, Naarden-Vesting

Vier kunstenaars gebruiken hun materiaal niet op een traditionele manier: objecten en materialen worden op een ongewone en verrassende manier gecombineerd. Komt dat zien!

't Gooi

3

Boottocht Veluwe

23 februari 2019

startplek Harderwijk

De Veluwemeerkust is een fantastische plek voor vogels. En glijdend over het water zie je meer. Zeker als de boswachter je vertelt wat er zoal voorbij vliegt of zwemt. Vaar mee tijdens deze excursie op de Veluwe.

Gelderland

4

Blues festival

22 t/m 24 februari 2019

Delft

Elk jaar vindt het grootste indoor blues festival plaats van Nederland. Tijdens dit weekend zijn er in de verschillende cafés in Delft een groot aantal gratis toegankelijke optredens.

Zuid Holland

5

Ons creatieve brein

25 februari 2019

Schouwburg Odeon, Zwolle

Hersenprofessor en bestsellerauteur Dick Swaab verzorgt dit college op zijn geheel eigen stijl: stellig, betrokken, uitgesproken en spraakmakend. Hij zegt waar het op staat. Zo is hij van mening dat de mens niet te veranderen is. Volgens Swaab is er weinig plaats voor ‘de vrije wil’, nog minder voor ‘geest of ziel’ en draait alles om chemische en natuurkundige processen.

Overijssel

6

Marcel de Groot

28 februari 2019

Theater Mozaiek, Wijchen

Nieuwe liedjes, oudere liedjes, stokoude liedjes, een verhaal, enkele anekdotes. Marcel de Groot zal het allemaal even charmant weten te brengen met koele humor en die donkerbruine stem.

Gelderland