Welkom

Op de website van Factor70.nl Hét platform voor de 70+ vrouw van nu.

Regio

Wil je de landelijke of regionale rubrieken bekijken? Kies rechtsbovenin de gewenste regio.

Zoeken

Kun je iets niet vinden? Zoek dan met de knop onderin.

Veel leesplezier

Wil je graag op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

1

De gebroeders Barraud

t/m 12 mei 2019

Museum More, Gorssel

De gebroeders Barraud, ze zijn waarschijnlijk het best bewaarde geheim van Zwitserland. Vier broers in de kunst. Vier zeer getalenteerde schilders binnen één familie. Een geluks-klavertje-vier? Een bijna-wonder? Misschien. Museum MORE wil laten zien dat er veel meer kwaliteit en variatie is in de moderne Zwitserse kunst dan de usual suspects zoals Giacometti en Hodler.

Gelderland

2

Vlooienmarkt IJhallen

16 en 17 februari 2019

IJHallen, Amsterdam

IJ-hallen is de grootste en sfeervolste vlooienmarkt van Europa gelegen in het dichtstbevolkte gebied van Nederland. Door de grootte van de markt komen vraag en aanbod uitstekend bij elkaar en is de kans van slagen zeer groot. Ook worden er elke markt, tegen zeer lage prijzen, unieke producten op het gebied van woninginrichting en kleding aangeboden. Kortom, een aanrader voor iedereen die van vlooienmarkten en/of goedkoop inkopen houdt.

Noord Holland

3

TuinIdee 2019

21 t/m 24 februari 2019

Brabanthallen, 's‑Hertogenbosch

TuinIdee is een vierdaagse event dat je als tuinliefhebber niet mag missen! Het grootste tuinevent van Nederland vormt dé aftrap van het nieuwe tuinseizoen. Kijk je ogen uit in de vele voorbeeldtuinen, laat een gratis tuinschets maken in het Tuinatelier, doe mee aan leuke én leerzame workshops en volg presentaties van bekende tuin-personality’s in het Tuintheater.

Brabant

4

Reeën kijken

16 februari 2019

Eerder Achterbroek

Veel mensen hebben weleens een ree gezien. Je hoort gekraak in de bosjes, je kijkt en ziet nog net iets bruins in de verte verdwijnen. Reeën komen veel voor in Nederland, maar ze zijn schuw. De boswachter weet waar ze zich ophouden en dat vergroot de kans op een ontmoeting met deze prachtige dieren.

Overijssel

5

Joris Linssen & Caramba - Raak!

21 februari 2019

Theater Geert Teis, Stadskanaal

Laat je verrassen door het enthousiasme van zanger/tv-presentator (Hello Goodbye) Joris Linssen en zijn muzikale vrienden. Raken en geraakt worden, daar draait alles om. En dat doen deze topmuzikanten vol overgave met hun opzwepende liedjes, prachtige ballades, ontroerende levensverhalen, gevoelige teksten en loepzuivere samenzang. Een theaterconcert vol interactie, energie en ontroering. Recht in het hart: Raak! De voorstelling is op verschillende plekken in Nederland te zien.

Groningen

6

Paulien Cornelisse

19 februari 2019

Theater de Leest, Waalwijk

Paulien Cornelisse is verzot op spelen met taal en dat doet ze dan ook in haar vierde voorstelling, waarin ze kijkt naar de onbegrijpelijkheden van het leven. Wat is er aan de hand met mensen die te hard ‘eh’ zeggen? En hoe zit het met het gevoelsleven van een korstmos? “Hilarische anekdotes levert dat op.” (Trouw ★★★★)

Brabant