Welkom

Op de website van Factor70.nl Hét platform voor de 70+ vrouw van nu.

Regio

Wil je de landelijke of regionale rubrieken bekijken? Kies rechtsbovenin de gewenste regio.

Zoeken

Kun je iets niet vinden? Zoek dan met de knop onderin.

Veel leesplezier

Wil je graag op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

1

Foam Talent

13 januari t/m 3 maart 2019

Amsterdam

Fotografiemuseum Foam opent een tijdelijke expositieruimte aan de Keizersgracht in Amsterdam. Hier zal de Foam Talent 2019 expositie plaatsvinden, met werk van twintig verschillende, opkomende fotografen.

Noord Holland

2

Dit is Cas Vintage Fotografie

t/m 13 januari 2019

Rotterdam

In het Nederlands Fotomuseum is nog een aantal dagen de overzichtstentoonstelling Dit is Cas | Vintage fotografie van Cas Oorthuys te zien. Cas Oorthuys (1908-1975) heeft altijd veel en vrijwel aan een stuk door gefotografeerd. Een oeuvre dat zich kan meten aan internationale namen als Werner Bischof en Robert Doisneau.

Zuid Holland

3

Raw materials

8 januari t/m 24 maart

Baarn

In de expositie Raw materials laat Claudia De Vos je kennismaken met haar kunstwerken en installaties waarbij zij gebruik maakt van uiteenlopende materialen zoals keramiek, tekeningen, fotografie, stoffen en gevonden voorwerpen.

Utrecht

4

Ontdek Radio Kootwijk

12 en 13 januari 2019

Veluwe

Eén van de meest markante gebouwen van Nederland ligt midden op de Veluwe: het voormalige zendstation Radio Kootwijk. Samen met de gids loop je langs de monumentale pomphuisjes naar het hoofdgebouw. Daar staat de koffie en thee klaar en wordt er een korte film getoond. De gids neemt je vervolgens mee door het gebouw en vertelt je alles over de architectuur, techniek, de boeiende historie en het leven in het dorp Radio Kootwijk.

Gelderland

5

Starry, Starry Night

17 januari

Rijswijk

Een voorstelling met Leoni Jansen en Govert Schilling. De kennis en vertelkunst van Govert, gecombineerd met de muziek van Leoni. Een theatercollege met muziek waarin fascinerende verhalen over het universum worden afgewisseld met sfeervolle liedjes over de nachtelijke sterrenhemel.

Zuid Holland

6

The Cavern Beatles

18 januari 2019

Kerkrade

The Cavern Beatles is dé tribute band van The Beatles. Niet alleen hun uiterlijk, ook hun stemmen en bewegingen lijken sprekend op die van de Fab Four. Bovendien komen de vier musici net zoals The Beatles uit Liverpool. Straight from the famous Cavern in Liverpool brengen zij in deze tour de grootste hits. Ze spelen op meerdere plekken in Nederland.

Limburg