Welkom

Op de website van Factor70.nl Hét platform voor de 70+ vrouw van nu.

Regio

Wil je de landelijke of regionale rubrieken bekijken? Kies rechtsbovenin de gewenste regio.

Zoeken

Kun je iets niet vinden? Zoek dan met de knop onderin.

Veel leesplezier

Wil je graag op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

1

Armando

t/m 10 maart 2019

Wassenaar

Museum Voorlinden toont in samenwerking met de Armando Stichting een groots overzicht met werk vanaf de Nul-periode uit de jaren zestig tot en met zijn laatste werken.

Zuid Holland

2

Mooi Samen

16 november 2018- 5 mei 2019

Enkhuizen

Ontdek in de tentoonstelling Mooi samen niet alleen een fascinerend beeld van het rijke verenigingsleven rond de voormalige Zuiderzee, maar ook de persoonlijke verhalen achter de portretten.

Noord Holland

3

In mijn hoofd

18 november 2018

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Debby Petter speelt een vrouw die vertelt over haar man. Hij liegt. En dat doet hij niet zachtzinnig. Zij wilt dat hij hulp zoekt. Maar doet hij dat ook? Ze wil hem niet kwijt.

Zuid Holland

4

Flat

t/m 27 november 2018

Utrecht

FLAT is een locatievoorstelling die zich gelijktijdig afspeelt in drie appartementen van het verzorgingstehuis, een bijzondere plek waar jong en oud samen wonen en leven.

Utrecht

5

Minis plus

21 november 2019

Rotterdam

Hadewych Minis combineert voor het eerst zang, dans en toneelspel in een solovoorstelling. Ze laat een extended version van zichzelf zien: al haar kanten en talenten komen samen.

Zuid Holland

6

Herfstwandeling door de Almeerse Bossen

20 november 2018

Almere

Ontdek de bossen van het Almeerderhout, een gevarieerd bos dat je dicht bij de natuur brengt. Je start bij Buitencentrum Almeerderhout. Hier krijg je de routekaart waarmee je de route zelf of met je gezelschap kunt lopen.

Flevoland

7

Rijkdom

t/m 3 februari 2019

Apeldoorn

De tentoonstelling Rijkdom toont niet alleen de collectie van het Rijk zoals die in bruikleen gegeven is aan CODA, maar toont ook sieraden van het Rijk die bij andere musea ondergebracht zijn.

Gelderland