Welkom

Op de website van Factor70.nl Hét platform voor de 70+ vrouw van nu.

Regio

Wil je de landelijke of regionale rubrieken bekijken? Kies rechtsbovenin de gewenste regio.

Zoeken

Kun je iets niet vinden? Zoek dan met de knop onderin.

Veel leesplezier

Wil je graag op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

1

Luisteren

September 2020

Speel zelf voor dj met Spotify, of zet een luisterboek of podcast op. Op de tippagina van Seniorweb vind je veel websites met luistertips.

Landelijk

2

Ontspanning

September 2020

Bezoek op één dag het Rijksmuseum in Amsterdam en het Uffizi in Florence. Hoe? Virtueel natuurlijk. Zo blijft er ook nog genoeg tijd over voor andere dingen.

Landelijk

3

Beeldbellen

September 2020

Beeldbellen brengt familie en vrienden dichtbij. Ook al is de ander elders, je kunt elkaar zien en horen. Die combinatie is heel fijn want ook de non-verbale communicatie is belangrijk. Klik op het uitje om de verschillende manieren van beeldbellen te bekijken.

Landelijk

4

Quiz

September 2020

Weet jij wat er allemaal online te beleven valt? Speel de Online gemak en vermaak-quiz van SeniorWeb en test wat je weet! In september maak je kans op een JBL bluetooth speaker, een Google Nest Hub of een SeniorWeb Styluspen. Daarnaast ontvang je een gratis de Toptips online gemak en vermaak. Speel de quiz door op de link naar het uitje te klikken.

Landelijk online

5

Lezen

September 2020

Voor een goed boek, kun je terecht bij een online winkel. Of leen een e-book uit de bieb. Bekijk het overzicht met tips voor e-books, boeken van vroeger en meer.

Landelijk