Welkom

Op de website van Factor70.nl Hét platform voor de 70+ vrouw van nu.

Regio

Wil je de landelijke of regionale rubrieken bekijken? Kies rechtsbovenin de gewenste regio.

Zoeken

Kun je iets niet vinden? Zoek dan met de knop onderin.

Veel leesplezier

Wil je graag op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

1

Word nu gratis lid van Klup!

2021

Klup is een laagdrempelig en vrijblijvend platform om elkaar te ontmoeten en op stap te gaan. Om er voor te zorgen dat iedereen in deze tijd sociaal actief kan blijven, gepast blijft genieten en mentaal gezond blijft, heeft Klup de keuze gemaakt om Klup voor iedere 50-plusser in Nederland gratis beschikbaar te stellen. Tot en met 30 juni 2021 ontvangt iedere klupper (gebruiker) een gratis lidmaatschap. Je kunt je online aanmelden op de site van Klup en de activiteiten bekijken.

Landelijk

2

Nostalgische televisie

2021

ONS is dé tv-zender voor mensen die nostalgie een warm hart toedragen. ONS biedt een breed aanbod aan goede series, Nederlandse en buitenlandse speelfilms, geschiedenis, muziek en entertainment.

Landelijk

3

Lezen

2021

Voor een goed boek, kun je terecht bij een online winkel. Of leen een e-book uit de bieb. Bekijk het overzicht met tips voor e-books, boeken van vroeger en meer.

Landelijk

4

Luisteren

2021

Speel zelf voor dj met Spotify, of zet een luisterboek of podcast op. Op de tippagina van Seniorweb vind je veel websites met luistertips.

Landelijk

5

Ontspanning

2021

Bezoek op één dag het Rijksmuseum in Amsterdam en het Uffizi in Florence. Hoe? Virtueel natuurlijk. Zo blijft er ook nog genoeg tijd over voor andere dingen.

Landelijk

6

Beeldbellen

2021

Beeldbellen brengt familie en vrienden dichtbij. Ook al is de ander elders, je kunt elkaar zien en horen. Die combinatie is heel fijn want ook de non-verbale communicatie is belangrijk. Klik op het uitje om de verschillende manieren van beeldbellen te bekijken.

Landelijk

7

Quiz

2021

Weet jij wat er allemaal online te beleven valt? Speel de Online gemak en vermaak-quiz van SeniorWeb en test wat je weet! Speel de quiz door op de link naar het uitje te klikken.

Landelijk online