Welkom

Op de website van Factor70.nl Hét platform voor de 70+ vrouw van nu.

Regio

Wil je de landelijke of regionale rubrieken bekijken? Kies rechtsbovenin de gewenste regio.

Zoeken

Kun je iets niet vinden? Zoek dan met de knop onderin.

Veel leesplezier

Wil je graag op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

1

Alice in Wonderland

2020

Internationaal Theater Amsterdam (ITA) en het Parool brengen Alice in Wonderland. Een meeslepend avontuur dat ons even kan doen wegdromen in deze - ondertussen ook letterlijk - donkere dagen. De serie is een uitnodiging om out-of-the box te denken, om andere denkkaders te exploreren.
Elke dag wordt er een stuk van Alice in Wonderland voorgelezen door acteurs van ITA. Dagelijks om 17.00 uur een nieuw deel.

Landelijk

2

Nostalgische televisie

2020

ONS is dé tv-zender voor mensen die nostalgie een warm hart toedragen. ONS biedt een breed aanbod aan goede series, Nederlandse en buitenlandse speelfilms, geschiedenis, muziek en entertainment.

Landelijk

3

Lezen

2020

Voor een goed boek, kun je terecht bij een online winkel. Of leen een e-book uit de bieb. Bekijk het overzicht met tips voor e-books, boeken van vroeger en meer.

Landelijk

4

Luisteren

2020

Speel zelf voor dj met Spotify, of zet een luisterboek of podcast op. Op de tippagina van Seniorweb vind je veel websites met luistertips.

Landelijk

5

Ontspanning

2020

Bezoek op één dag het Rijksmuseum in Amsterdam en het Uffizi in Florence. Hoe? Virtueel natuurlijk. Zo blijft er ook nog genoeg tijd over voor andere dingen.

Landelijk

6

Beeldbellen

2020

Beeldbellen brengt familie en vrienden dichtbij. Ook al is de ander elders, je kunt elkaar zien en horen. Die combinatie is heel fijn want ook de non-verbale communicatie is belangrijk. Klik op het uitje om de verschillende manieren van beeldbellen te bekijken.

Landelijk

7

Quiz

2020

Weet jij wat er allemaal online te beleven valt? Speel de Online gemak en vermaak-quiz van SeniorWeb en test wat je weet! Speel de quiz door op de link naar het uitje te klikken.

Landelijk online