Welkom

Op de website van Factor70.nl Hét platform voor de 70+ vrouw van nu.

Regio

Wil je de landelijke of regionale rubrieken bekijken? Kies rechtsbovenin de gewenste regio.

Zoeken

Kun je iets niet vinden? Zoek dan met de knop onderin.

Veel leesplezier

Wil je graag op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

1

Paris-Berlin

13 december 2018

Kerkrade

In  'PARIS-BERLIN'  gaat Ellens koffer vol favoriete Franse en Duitse muziek open, met geweldige muziek uit de jaren twintig, veertig en vijftig én muziek van nu.

Limburg

2

Workshop fotografie in de Schoorlse Duinen

8 december 2018

Schoorl

Meer weten over fotografie in de natuur? Kom naar de Schoorlse Duinen voor een workshop door de ervaren fotograaf Frank Nieuwenhuizen. Om deel te nemen hoef je niet over een dure camera te beschikken: ook met een smartphone zijn goede resultaten mogelijk.

Noord Holland

3

Sieradenbeurs

8 en 9 december 2018

Amstelveen

Een sieradenbeurs met handgemaakte kettingen, armbanden en oorbellen, sieraden uit andere culturen en een grote diversiteit aan kralen. Voor bezoekers zijn speciale aanbiedingen en er is de mogelijkheid om zelf een sieraad te maken.

Noord Holland

4

Ma

8 december 2018

De Meern

Een liefdevol portret van een moeder met alzheimer in de woorden van haar zoon. De tragikomische solovoorstelling ‘Ma’ is gebaseerd op het boek dat Hugo Borst schreef over de aftakelende geest van zijn moeder en haar onvermijdelijke verhuizing naar een verpleeghuis.

Utrecht

5

Stiltewandeling

9 december 2018

Stadsbossen Almere

Wandel mee met deze ontspannen stiltewandeling met gids van Staatsbosbeheer. Een wandeling voor wie de natuur bewust wil beleven. Vergeet even de dagelijkse drukte en zet je zintuigen op scherp, want onderweg zet je je aandacht op wat de natuur te bieden heeft.

Flevoland

6

Gouda bij Kaarslicht

14 december 2018

Gouda

Gouda bij Kaarslicht, ook wel Kaarsjesavond genoemd, is een beroemd lichtfeest dat ieder jaar met kerst gevierd wordt. Het is een dag met veel hoogtepunten in muziek, theater, cultuur en entertainment.

Zuid-Holland

7

Indische iconen in de Nederlandse popmuziek

t/m 13 januari 2019

Breda

Indische iconen in de Nederlandse popmuziek is een onderdeel van festival Indische winter, dat naast de tentoonstelling een gevarieerd programma biedt met live muziekoptredens, lezingen, gesprekken, tentoonstellingen en workshops op verschillende culturele locaties in Breda.

Brabant

8

Als kunst je lief is

t/m 2 februari 2019

Otterlo

Als kunst je lief is toont tachtig beeldbepalende kunstwerken uit musea door heel Nederland: van een drieduizend jaar oud Egyptisch beeld uit het Allard Pierson Museum in Amsterdam tot een schilderij van Neo Rauch uit 2016.

Gelderland

9

MIX Nederlandse fotografen toen en nu

t/m 15 januari 2019

Rotterdam

De Mix is een serie van vier tentoonstellingen die de afgelopen jaren in verschillende musea in Nederland te zien is geweest.

Zuid Holland