Welkom

Op de website van Factor70.nl HĂ©t platform voor de 70+ vrouw van nu.

Regio

Wil je de landelijke of regionale rubrieken bekijken? Kies rechtsbovenin de gewenste regio.

Zoeken

Kun je iets niet vinden? Zoek dan met de knop onderin.

Veel leesplezier

Wil je graag op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

1

Expositie Keramiek

t/m 23 februari

Soest

Tijdens deze expositie tonen zij hun eindexamenwerkstukken waarmee ze geslaagd zijn. Ook zullen zij demonstraties geven van hun technieken. De 3-jarige Ambachtelijke Opleiding Keramische Technieken is een uitdagende opleiding waarin cursisten alle facetten van keramiek leren, van theorie tot aan de praktijk. Draaitechnieken, handvormtechnieken, decoreren en glazuren.

Utrecht

2

Meezingcafé

25 januari 2019 (iedere laatste vrijdag van de maand)

Houd jij van zingen? Kom naar het Meezingcafé! Lekker zingen voor jong en oud, van smartlap tot ballad. Er is gitaar- en/of pianobegeleiding, de songteksten worden op een groot scherm geprojecteerd en de bar is geopend. Elke avond heeft vaak een eigen thema.

Groningen

3

WijnSpijs Wandeling

27 januari 2019

Amsterdam

Trommel je vrienden, familie, geliefde of buurvrouw op en geniet op deze fijne zondagmiddag! In Amsterdam Oost is het weer tijd voor het leukste culinaire uitje op zondagmiddag. Ieder restaurant serveert een prachtig glaasje wijn met een bijpassend gerecht. Deze signature dishes zijn zorgvuldig uitgezocht en reflecteren de stijl van de restaurants, chefs en sommeliers. Welke restaurant wordt jouw nieuwe favoriet?
Wijnspijs organiseert meer activiteiten in het land.

Noord Holland

4

Jubileum Lunchpauze concert

25 januari 2019

Utrecht

De Grote Zaal van Tivoli Vredenburg bestaat 40 jaar en daarmee bestaan de lunchpauzeconcerten ook 40 jaar. Dat vieren ze groots op vrijdag 25 januari. Aansluitend aan de Hertzberger lezing in de Grote Zaal begint boven in de Hertz een gratis concertestafette: het Jubileum Lunchpauzeconcert XL. Het belooft een bijzonder lunchpauzeconcert te worden. Reserveren niet nodig. Er worden iedere vrijdag gratis lunchconcerten georganiseerd.

Utrecht

5

Film: Buddy

t/m februari 2019

Verschillende bioscopen in Nederland

In de film 'Buddy' vertelt filmmaker Heddy Honigmann het verhaal van zes bijzondere honden die onmisbaar zijn voor hun eigenaars. Ze zijn speciaal opgeleid om hen te helpen in het leven dat niet altijd makkelijk is. Dankzij de ongelooflijke vaardigheden van hun honden zijn zij echter zo onafhankelijk als mogelijk.

Landelijk

6

Super Vlooienmarkt

26 en 27 januari

Rotterdam

Tijdens de tweedaagse Super Vlooienmarkt in de Onderzeebootloods kunnen bezoekers struinen tussen alle tweedehands en vintage producten en prullaria. De toegang is gratis.

Zuid Holland

7

Boekenfestijn

24 t/m 27 januari 2019

Rotterdam

Het Boekenfestijn is dé grootste boekenmarkt van Europa! Een gratis beurs, voor jong en oud, met de meest nieuwe boeken, hobby- en varia-artikelen onder 1 dak.

Rotterdam

8

Stadswandeling Oldenzaal

Gehele jaar door, iedere dinsdag en vrijdag

Oldenzaal

Deze wandeling neemt je mee terug in de geschiedenis. De wandeling door het Oldenzaalse centrum begint bij de Tourist info in de Grootestraat. Oldenzaal is een middeleeuwse bisschopsstad met als centrum de indrukwekkende 12e eeuwse Plechelmusbasiliek. Het is een hanzestad en was vroeger in Twente de poort naar Deventer, Zwolle en het Duitse Westfalen.

Twente