Welkom

Op de website van Factor70.nl Hét platform voor de 70+ vrouw van nu.

Regio

Wil je de landelijke of regionale rubrieken bekijken? Kies rechtsbovenin de gewenste regio.

Zoeken

Kun je iets niet vinden? Zoek dan met de knop onderin.

Veel leesplezier

Wil je graag op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

1

FotoFestival Naarden

t/m 30 juni 2019

Naarden Vesting

Het thema van de 16e editie van het FotoFestival Naarden is 'Dutch Masters & Marvelous Misfits'. Deze editie is gemaakt vanuit de wens het buitenbeentje te laten meetellen. De misfits die hier getoond worden zijn grotere meesters dan waar ze erkenning voor krijgen – het zijn briljante buitenbeentjes.

't Gooi

2

Storioni Festival

23 t/m 26 mei 2019

Centrum Eindhoven

Na elf succesvolle edities van het internationale kamermuziekfestival zijn de tijden, de (muziek)wereld en ook de eigen ideeën veranderd, en acht het trio de tijd rijp voor verandering. Het Storioni Festival 2019 wordt een echt stadsfestival: in en met de stad Eindhoven. Niet alleen in het Muziekgebouw Eindhoven, maar ook daarbuiten. ’s Avonds én overdag. Om die reden gaat het festival in mei plaatsvinden: het ideale moment om ook buiten het Muziekgebouw muziek te maken.

Brabant

3

Libelle Zomerweek

23 t/m 29 mei 2019

Almeerderstrand, Almere

Geniet van een uniek dagje shoppen, meedoen met leuke workshops en meezingen met bekende artiesten. Maar ook: nieuwe producten proeven, Libelle-columnisten en schrijvers ontmoeten, de nieuwste mode- en beautytrends spotten en nog veel meer!

Flevoland

4

Italie evenement

24 t/m 26 mei 2019

Kasteel de Haar, Utrecht

Nederlanders zijn graag in Italië, maar Italië is af en toe ook in Nederland te vinden! Tijdens het Italië Evenement komt dit veelzijdige vakantieland helemaal tot leven. Hier ontdek, proef, hoor en beleef je Italië alsof je er echt bent.

Utrecht

5

film: Three Identical Strangers

mei-juni 2019

Verschillende bioscopen in de regio's

Drie mannen ontdekken dat zij tot een drieling horen, die na hun geboorte door drie verschillende gezinnen zijn opgevoed. Zij willen weten hoe zij slachtoffer zijn geworden van dit orde psychologisch experiment en zijn er nog meer?

Landelijk

6

Delft Fringe festival

30 mei t/m 10 juni 2019

Verschillende locaties in Delft

Op 22 locaties spelen 56 podiumkunstenaars ruim 475 voorstellingen. Het Delft Fringe Festival is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste theaterfestivals voor jonge makers. Maak kennis met het talent van morgen!

Zuid Holland