Welkom

Op de website van Factor70.nl Hét platform voor de 70+ vrouw van nu.

Regio

Wil je de landelijke of regionale rubrieken bekijken? Kies rechtsbovenin de gewenste regio.

Zoeken

Kun je iets niet vinden? Zoek dan met de knop onderin.

Veel leesplezier

Wil je graag op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

1

Neuzel beurs

16 en 17 maart 2019

Broodfabriek Rijswijk

De Neuzelbeurs is een begrip in de regio Zuid Holland! Binnen Expo & Eventcenter De Broodfabriek wordt 18x per jaar de Neuzelbeurs georganiseerd. Op de Neuzelbeurs staan gemiddeld 350 kramen waarop zowel particulieren als handelaren hun spullen proberen te verkopen. Op de Neuzelbeurs vind je tweedehands kleding, boeken, games, muziek, meubels, antiek, kunst, curiosa en nieuwe artikelen tegen scherpe prijzen. Waar je ook naar op zoekt bent; er is voor ieder wat wils op de Neuzelbeurs.

Zuid Holland

2

Film: The Mule

maart 2019

verschillende bioscopen in het land

Na wat financiële problemen is de hoogbejaarde oorlogsveteraan en bloemist Earl Stone (Clint Eastwood) genoodzaakt zijn bedrijf te sluiten. Hij neemt een baan aan bij een Mexicaanse drugskartel als koerier, maar na een fout zitten al snel zowel de kartel als de autoriteiten hem op de hielen.

Landelijk

3

Antiquarian Book & Print Fair

15 t/m 17 maart 2019

St Janskerk, Maastricht

De Maastrichtse Sint Janskerk is ook dit jaar weer het paradijs voor de collectioneur en liefhebber van antiquarische boeken en prenten. Tijdens MABP, de grootste Antiquarian Book & Print Fair van de Benelux, laat een dertigtal gerenommeerde antiquarenhuizen uit binnen-en buitenland het meest waardevolle en interessantste uit hun collecties zien.

Limburg

4

Festival Jong Talent

16 t/m 21 maart 2019

Schiermonnikoog

Tweemaal per jaar verandert Schiermonnikoog in een plaats waar muziek, natuur en eilandbeleving samenkomen, tijdens het Internationaal Kamermuziekfestival Schiermonnikoog in oktober en Festival Jong Talent in maart. De intimiteit van kamermuziek en de unieke natuurbeleving op het eiland versterken elkaar en geven de festivals hun bijzondere karakter.

Friesland

5

Boottocht naar aalscholvers Naardermeer

20 maart 2019

Naardermeer

Het Naardermeer is het oudste natuurmonument in Nederland. Als sinds 1905 beschermt Natuurmonumenten de moerasbossen en rietlanden met ondiepe plassen van dit gebied dat onder andere een goede leefomgeving biedt aan ringslangen, noordse woelmuizen en reeën. Vanuit de boot heb je de kans om onder andere purperreigers, visdiefjes en ijsvogels te spotten.

't Gooi

6

Smoeder

20-24 maart 2019

Theater Bellevue, Amsterdam

Een voorstelling over moeders. Brabanders Maria Goos en Marcel Musters zeggen: "Smoeder is dood." en vertellen daarover. De voorstelling is de aankomende maanden nog in meerdere theaters in Nederland te zien.

Noord Holland