Welkom

Op de website van Factor70.nl Hét platform voor de 70+ vrouw van nu.

Regio

Wil je de landelijke of regionale rubrieken bekijken? Kies rechtsbovenin de gewenste regio.

Zoeken

Kun je iets niet vinden? Zoek dan met de knop onderin.

Veel leesplezier

Wil je graag op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

1

Film: Claire Darling

mei 2019

Verschillende bioscopen in de regio's

Verderonne, Oise, Frankrijk. Op een mooie zomerdag besluit Claire, gespeeld door Catherine Deneuve, haar complete inboedel te verkopen. Dit gaat niet ongemerkt voorbij. Het brengt veel herinneringen te boven. Intussen probeert haar vervreemde dochter de verkoop te stoppen.

Landelijk

2

De Haagse antiek- en boekenmarkt

9 t/m 12 mei 2019

Lange Voorhout, Den Haag

De antiek- en boekenmarkt aan het Lange Voorhout, midden in het hart van Den Haag, telt ongeveer 70 kramen.
De liefhebber kan in de schaduw van de prachtige lindebomen zijn hart ophalen aan antieke meubels, objecten, servies, sieraden, bijzonderheden, prenten en boeken. Er is nog veel meer te doen rondom het Lange Voorhout.

Zuid Holland

3

en toen.... Bannink

16 mei 2019

Posthuistheater, Heerenveen

Harry Bannink, de componist van de mooiste liedjes uit het Nederlandse kleinkunstrepertoire, staat dit keer centraal in de reizende theaterproductie van de afdeling Jazz & Pop van het ArtEZ Conservatorium Zwolle. De voorstelling is deze maand op meerdere locaties in de regio's te zien.

Friesland

4

Lente Fair

11 en 12 mei 2019

Frederiksoord, Drenthe

Op LenteFair, een initiatief van Dagblad van het Noorden, is veel leuks te zien, te doen en te beleven voor jong én oud! Zo is er een Workshop avontuurlijk Tuinieren, kun je de Tuin Zonder Drempels bezoeken en zijn er muzikale optredens en hapjes en drankjes.

Drenthe

5

Op safari door de Stille Kern

15 mei 2019

Werkschuur De Zevenhorst, Zeewolde

Ga met de gids van Staatsbosbeheer mee op safari door de Stille Kern van het Horsterwold. Stap in de ecokar en ontdek de highlights van deze nieuwe wildernis in het jongste natuurontwikkelingsgebied van Flevoland. De gids vertelt je over het leven van deze dieren en hun rol in het landschap.

Flevoland

6

Andy Warhol - forever young

t/m 1 september 2019

Museum No Hero, Delden

De fototentoonstelling geeft een inkijkje in het dagelijks leven van Warhol, omgeven door beroemdheden of alleen, met op de achtergrond The Factory, zijn studio in hartje New York die het decor vormde voor veel van Warhols avonturen. De foto’s zijn met liefde verzameld en ondergebracht in de particuliere collectie van Carla en Hugo Brown.

Overijssel