Welkom

Op de website van Factor70.nl Hét platform voor de 70+ vrouw van nu.

Regio

Wil je de landelijke of regionale rubrieken bekijken? Kies rechtsbovenin de gewenste regio.

Zoeken

Kun je iets niet vinden? Zoek dan met de knop onderin.

Veel leesplezier

Wil je graag op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

1

Spirit of Winter

13 t/m 17 november 2019

Paleis het Loo

Spirit of Winter is een inspiratie-event voor de Feestdagen & Winter! Ruim150 specialisten, smaakmakers, sfeermakers en trendsetters tonen vele bijzondere producten. Van winterse fashion tot interieurverfraaiers, van handmade & hedendaags tot duurzaam & doordacht.

Gelderland

2

Inktspot

t/m 24 november 2019

Limburgs Museum, Venlo

Vanaf 28 september zijn de 100 scherpste en grappigste politieke tekeningen van het afgelopen jaar weer te zien in het Limburgs Museum.

Limburg

3

Rembrandt in Ruurlo

t/m 22 november 2019

Ruurlo

Op 4 oktober 2019 is het 350 jaar geleden dat de meest beroemde schilder van Nederland, Rembrandt van Rijn (1606-1669), overleed. Met allerlei activiteiten wil de KunstKring zo veel mogelijk inwoners van de gemeente Berkelland en de Achterhoek bij de viering van dit Rembrandtjaar betrekken.

Gelderland

4

Dahldinner

t/m december 2019

Verschillende locaties in het land

Dahl schreef niet alleen de mooiste verhalen, maar ook een kookboek met heerlijke gerechten. Die twee komen samen in het Dahldiner. Tussen de gangen door worden de meest bizarre, spannende en grappige verhalen verteld. Of komen tussen de verhalen door de smakelijkste gerechten van Dahl voorbij? Hoe dan ook, het wordt genieten.

Verschillende locaties in het land

5

De Verleiders Female

t/m februari 2020

verschillende theaters in het land

Brandende kwesties als maatschappelijke rolverdeling, het glazen plafond, de hardnekkige loonkloof, male privilege en #MeToo, ze komen allemaal aan bod.

Landelijk

6

Film: Kapsalon Romy

t/m december 2019

verschillende bioscopen in het land

Het kleinkind van een dementerende oma ontpopt zich tot mantelzorger en neemt steeds meer taken over haar oma. Ze leert veel over het verleden van haar oma en ontdekt dat oma een ook een 'bucket list' heeft.

Landelijk

7

IDFA

20 november t/m 1 december 2019

Verschillende locaties in Amsterdam

Elk jaar vindt in november dit internationale filmfestival plaats in Amsterdam, waarbij de stad voor even hét paradijs voor liefhebbers van documentaires is. Op verschillende locaties: van het Rembrandtplein tot diep in Amsterdam-West en Zuidoost. Met (inter)nationale premières en competities, films van debutanten en studenten, documentaires voor kinderen, een filmmarkt en veel internationale gasten.

Noord Holland

8

Kerstmarkten

t/m december

verschillende kerstmarkten in het land

Ga voor een middag glühwein, warme chocolademelk, poffertjes, braadworsten en kerstballen op de leukste kerstmarkten van Nederland. Tot en met het laatste weekend voor Kerst kun je je kersthart ophalen in Valkenburg, Maastricht, Leiden en Den Haag. Warme jas aan, sjaal om, handschoenen niet vergeten en gaan Bekijk de tip 10 van de Happinez.

Landelijk