Welkom

Op de website van Factor70.nl Hét platform voor de 70+ vrouw van nu.

Regio

Wil je de landelijke of regionale rubrieken bekijken? Kies rechtsbovenin de gewenste regio.

Zoeken

Kun je iets niet vinden? Zoek dan met de knop onderin.

Veel leesplezier

Wil je graag op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Uit en ontmoeten

Wil jij op een leuke manier nieuwe mensen leren kennen in je eigen omgeving, maar ook daar buiten? Dan is Klup wat voor jou! (tekst Bron: Kluppen)

Contact in de buurt

Bij Klup draait het namelijk om het ontmoeten van leeftijdsgenoten tijdens gezellige activiteiten. Daarnaast kun je in de Klup app connecties maken en contact houden met andere kluppers (gebruikers) in de buurt en met mensen die je hebt leren kennen tijdens de activiteiten.

De Klup activiteiten

In de Klup app vind je elke week meer dan 100 activiteiten verspreid door Nederland. De activiteiten worden door de kluppers zelf bedacht, maar ook zijn er regelmatig activiteiten die door Klup worden georganiseerd, zoals een sportief weekendje weg, uitwaaien op de Waddeneilanden of met een heleboel kluppers samen eten en de dansvloer op. Daarnaast zijn er jaarlijks ook vele vakanties, denk aan een weekje bijkomen op het Spaanse strand, de ski’s onderbinden in Oostenrijk of een bijzondere cruise naar Alaska. Je bent met de Klup app zeker van een gevarieerd aanbod aan activiteiten én kluppers. Benieuwd? Klik op de 'Lees meer' link.

Nieuwsgierig geworden ? Lees meer

Lees meer...

Bron: Kluppen giphy.com

Landelijk