Welkom

Op de website van Factor70.nl Hét platform voor de 70+ vrouw van nu.

Regio

Wil je de landelijke of regionale rubrieken bekijken? Kies rechtsbovenin de gewenste regio.

Zoeken

Kun je iets niet vinden? Zoek dan met de knop onderin.

Veel leesplezier

Wil je graag op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Over Ons Foto

De 70+ vrouw van nu staat midden in het leven. Ze geniet, ontwikkelt zich en heeft aandacht voor haar gezondheid en sociale netwerk. Ze richt zich op een leuk en zelfstandig leven. Voor nu en straks. Vrouwen van 70+ zijn energiek, relativerend én hebben ervaring en plannen. Kortom: wij zijn fan!

 

Factor70.nl is er daarom speciaal voor de 70+ vrouw van nu. Samen verzamelen we bijzondere UITtips, herkenbare verhalen en vrolijke beelden. Ook vind je er dagelijkse dingen die handig zijn om te weten, leuk om te lezen én goed om te delen. Factor70 biedt inspiratie voor én door leeftijdsgenoten, om het beste uit het leven te halen.

 

Hester Hobbelink, initiatiefnemer van Factor70: “De kracht én toekomst van Factor70 is de samenwerking met de regio’s. Daarom werken wij, naast een vaste kern van freelancers, straks samen met regionale (franchise) sitemanagers die hun eigen regionale online platform beheren. Deze energieke sitemanagers kennen de leuke regionale plekje. Ze hebben een netwerk en neus voor interessante en handige informatie voor onze doelgroep: de 70+ vrouw van nu. Zodat er elke dag weer wat nieuws valt te lezen en beleven.”