Welkom

Op de website van Factor70.nl Hét platform voor de 70+ vrouw van nu.

Regio

Wil je de landelijke of regionale rubrieken bekijken? Kies rechtsbovenin de gewenste regio.

Zoeken

Kun je iets niet vinden? Zoek dan met de knop onderin.

Veel leesplezier

Wil je graag op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Naam:

Leeftijd:

Regio:

Hanneke Geevers

70

Brabant

Kunst maken of kunst kijken?

Kunst kijken. Ik zou best wel kunstzinnig talent willen hebben, maar helaas was het laagste punt op mijn rapport altijd voor tekenen. Maar naar kunst kijken, vooral klassieke en impressionistische schilderijen en beelden, vind ik geweldig mooi. Ik ga dan ook met grote regelmaat naar een museum.

Botox of rimpels?

Rimpels. Ik ben bepaald niet blij met al die rimpels in mijn gezicht, maar ze horen nu eenmaal bij mij. Toen ik vele jaren geleden zag wat botox gedaan had met het prachtige gezicht van Monique van de Ven ( Turks fruit) heb ik me heilig voorgenomen om nooit van mijn leven aan botox te beginnen.

Hakjes of wandelschoenen?

Wandelschoenen. Voor een borrel, een feestje of een uitje vind ik het leuk om mezelf mooi aan te kleden in een chique jurk met mooie hakjes, maar in het dagelijks leven draag ik bij voorkeur gemakkelijke, sportieve kleren en daarbij behorende schoenen.

Opera of toppers?

Opera. Ik ben niet zo’n grote muziekkenner als mijn man, maar ik vind een operabezoek het toppunt van genieten: niet alleen luisteren, maar vooral ook heel veel kijken! Heerlijk!

In de tuin zitten of in de tuin werken?

In de tuin zitten. We hebben een heerlijke tuin en bij lekker weer vind ik het heerlijk om in de zon of in de schaduw van een boom een boek te lezen, liefst met een wijntje erbij. Werken in de tuin laat ik graag aan anderen over.

Cruise of camping?

Camping. Wij hebben de afgelopen jaren vaak met veel plezier gekampeerd, in een vouwwagen of caravan, maar de laatste jaren trekken we bij voorkeur met een kleine De Waardtent via verschillende campings door Italië of Frankrijk. Zolang we dit nog kunnen doen moet ik echt niet aan een cruise denken!

Brabant