Welkom

Op de website van Factor70.nl Hét platform voor de 70+ vrouw van nu.

Regio

Wil je de landelijke of regionale rubrieken bekijken? Kies rechtsbovenin de gewenste regio.

Zoeken

Kun je iets niet vinden? Zoek dan met de knop onderin.

Veel leesplezier

Wil je graag op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Naam:

Leeftijd:

Regio:

Janny Doornweerd

77

Gelderland

Thee of Chardonnay?

Chardonnay , want ik lust alleen bij het ontbijt een kopje thee en na 4 uur mag ik van mijzelf een wijntje drinken. In het weekend zeker en soms ook door de week , maar het blijft bij eentje, dat gun ik mijzelf . Ik let wel altijd op mijn lijn! Ik kook elke dag en eet gezond!

Dansen of zingen?

Zingen ,want ik zing mijn hele leven al semi Professional klassiek Ik heb nog zangles en zit op een Oratoriumkoor en op een Bachcantatekoor. Verder zing nog af en toe solo.

Talent of werken?

Allebei Ik werk in de modemaatwerkbranche, nog steed/. Ik had vanaf mijn 25e een bloeiende modevakschool. Ik leid op tot en met couture, zit nog in een commissie voor het vernieuwen van de studieboeken en bezoek congressen in binnen en buitenland.

Hakje of wandelschoenen?

Ook weer allebei Ik ga klassiek gekleed bij bijzondere gelegenheden en draag dan nu nog een klein hakje omdat ik al 2 heupoperaties achter de rug heb en een bekkenbottransplantatie. Daarvoor droeg ik graag een sierlijke hak.

Assertief of afwachtend?

Assertief Nu toch soms ook een beetje afwachtend en wat milder.

A-merk of aanbieding?

Geen van tweeën. Omdat ik zelf mijn kleding ontwerp op mijn eigen maat. Wel koop ik af en toe een trui of vest en ik hou van colletjes. Maar dan wel kwaliteit.

Gelderland