Welkom

Op de website van Factor70.nl Hét platform voor de 70+ vrouw van nu.

Regio

Wil je de landelijke of regionale rubrieken bekijken? Kies rechtsbovenin de gewenste regio.

Zoeken

Kun je iets niet vinden? Zoek dan met de knop onderin.

Veel leesplezier

Wil je graag op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Naam:

Leeftijd:

Regio:

Pam Taverne

69

Gelderland

Thee of Chardonnay?

Chardonnay Tja....een koud wijntje is op z’n tijd niet te versmaden. Als ik geen zin in drank heb is muntthee een prima alternatief! Maar eerlijk is eerlijk....vaker Chardonnay dan thee (behalve bij ‘t ontbijt).

Koken of Eten?

Koken Koken is mijn hobby, maar ik houd gelukkig van beide.

Bitterbal of Sterrestaurant?

Bitterballen Ik ben niet zo van ‘t gedoe van een zoveel sterrenrestaurant. Ik vind ‘t vooral heel leuk voor anderen, maar ik eet liever “een paar keer vaker”.....bitterballen. Een lekker etentje zonder al te veel toeters en bellen (bistro of strandtent) is meer aan mij besteed.

In de tuin zitten of in de tuin werken?

In de tuin zitten Ik werk niet, zoals zovele vriendinnen, veel in de tuin. Ik ben meer druk met kleine dingetjes, zoals grasmaaien, sproeien en plantenbakken vullen etc. en daar ben ik heel tevreden mee. Ik zit er graag in en kijk er met plezier naar.

Cruise of Camping?

Camping Ik houd helemaal niet van een cruise! Ik zou me op den duur vast vervelen en ik word waarschijnlijk ook zeeziek. En dan ook niet zelf kunnen bepalen, wanneer je er af wil. Niks voor mij! Niets leuker dan kamperen. Zelf kunnen beslissen waar je heen (en weg…) wil en op welk moment. Geen groter gevoel van vrijheid dan dat. Daar word ik heel gelukkig van.

Verre Oosten of Achterhoek?

Achterhoek Verre reizen trekken mij niet zo. Ik heb ‘t heerlijk in de Achterhoek en ben ook vaak aan de Noord Hollandse kust. En als we met ons camperbusje rondtrekken, vind ik Noorwegen of Italië geweldig en ver genoeg.

Bling juwelen of kralen ketting?

Kralen ketting Ik houd meer van zilver dan van goud (trouwring uitgezonderd), maar nog meer van kleurrijke kettingen en oorbellen, passend bij mijn kleding.

Kunst maken of kunst kijken?

Kunst kijken Ja., wat is kunst? ‘t Lijkt me heel fijn om te kunnen schilderen, beeldhouwen, schrijven of muziek maken. Maar, er is ook publiek nodig om daar intens van te kunnen genieten. En daar behoor ik toe.

Gelderland