Welkom

Op de website van Factor70.nl HĂ©t platform voor de 70+ vrouw van nu.

Regio

Wil je de landelijke of regionale rubrieken bekijken? Kies rechtsbovenin de gewenste regio.

Zoeken

Kun je iets niet vinden? Zoek dan met de knop onderin.

Veel leesplezier

Wil je graag op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Naam:

Leeftijd:

Regio:

Annemiek Verstraaten

72

't Gooi

Dansen of Zingen?

Zingen Dansen is heerlijk om te doen! Alleen, met z’n tweetjes of lekker gek doen met een vriendinnengroep. Dansen gaat nu bij mij niet zo goed, omdat een heup moeilijk doet. Ik kies zeker voor zingen!! Als ik zing denk ik nergens meer aan. Repeteren in een koor met hele leuke (ook 70+) vrouwen. Samen optreden is helemaal geweldig!

Cruise of Camping?

Camping Deze keuze is heel makkelijk voor mij: Camping natuurlijk! Een cruise lijkt mij niets, opgesloten zijn op een drijvende flat. Er af en toe een even af mogen en dan weer snel naar de menigte terug. Laat mij maar lekker slapen in mijn heerlijke bedje in de vouwwagen bijna onder de sterren. De hele vakantie in de natuur, buiten, lezen en genieten van de kleine dingen des levens.

Thee of Chardonnay?

Thee Wat prachtig zijn die wijnen en zo mooi van kleur! Jammer dat je het niet direct bij opstaan kunt drinken…Ik kies voor THEE! Zoveel smaken, gedroogd of vers uit je eigen tuin en je wordt er zo lekker warm van. Bovendien dus het grote voordeel dat je het van s’morgens vroeg tot s’avonds laat en zelfs s’nachts kunt drinken en zo lekker fit de dag weer aankan.

Bridge of Klaverjassen

Dit is wel een dilemma… Klaverjassen is echt een gezellig caféspelletje. Lekker snel en je kunt gewoon tussendoor blijven praten over andere dingen. Bridgen geeft als je, zoals ik, van kaarten houd wel veel meer uitdaging! Elk spel is anders en spannender, zeker als je wilt winnen zoals ik. Ik kies dus toch echt voor Bridge!

Nagellak of Kloofjes?

Nagellak natuurlijk want je wilt er toch verzorgd en vrouwelijk uitzien? Kloofjes zien er vies uit en het kan ook pijn of ongemak geven. Nee, ik ga echt voor nagellak of zoals tegenwoordig gelnagels die je lekker bij de schoonheidsspecialist laat doen. Zelfs de teennagels, want dat staat zo leuk in dat leuke slippertje.

Vaste oppas oma of oma op afroep?

Oma (en opa) op afroep komt natuurlijk regelmatig voor als er iets onverwachts gebeurt. Ik maak dan ook ruimte en zeg eventueel wat af. Vaste oppas oma is geweldig! Je leert de kleinkids van jongs af aan kennen en bouwt echt een hele hechte vertrouwensband op. Duidelijk toch, voor mij vaste oppas oma graag!

't Gooi