Welkom

Op de website van Factor70.nl Hét platform voor de 70+ vrouw van nu.

Regio

Wil je de landelijke of regionale rubrieken bekijken? Kies rechtsbovenin de gewenste regio.

Zoeken

Kun je iets niet vinden? Zoek dan met de knop onderin.

Veel leesplezier

Wil je graag op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Factor70 nieuw leven

Ik heb Factor70 een paar jaar geleden opgezet, gewoon omdat het nog niet bestond. Een website boordevol interviews en herkenbare verhalen van leeftijdsgenoten. Met een positieve tone of voice en een eigentijdse uitstraling. Vol dagelijkse dingen die handig zijn om te weten, leuk om te lezen én goed om te delen. Maar sinds kort sta ik voor de klas, en heb ik te weinig aandacht voor het platform. Daarom zoek ik een uitgever of een ondernemend persoon om het van me over te nemen.

Waarom zou je dat doen? Om te beginnen doe je een enorme groep ouderen er een groot plezier mee. Bij de start in 2018 zei Rita Kohnstamm, ooit hoofdredacteur van Ouders van Nu, tegen het dagblad Trouw: “Een heleboel ouderen, vooral vrouwen, zijn alleenstaand. Die moet je soms op leuke cursussen of voorstellingen wijzen, voordat ze in actie komen. En dat doet Factor70.”

Verder is Factor70 zo opgezet, dat er wel degelijk wat aan te verdienen valt. Door de aanwezigheid van landelijke en vooral regionale commerciële aanbieders van producten, diensten en activiteiten. Wie er een beetje energie instopt, kan een aardig rendement verwachten.

Maar het belangrijkste is dat het een leuk en waardevol project is, dat mensen verbindt. Actrice Ineke Swanevelt, mijn eerste columnist, zegt het mooi in een interview in Het Parool: “Factor70 kan mensen die thuis zitten over de streep trekken. We moeten elkaar aansteken om het leven te vieren.”

Vind je dat ook? Kijk dan eens op Factor70.nl en bel of mail me. Dan kunnen we praten over de toekomst van de website.

Hartelijke groet,

Hester Hobbelink

06 23 10 5082