Welkom

Op de website van Factor70.nl Hét platform voor de 70+ vrouw van nu.

Regio

Wil je de landelijke of regionale rubrieken bekijken? Kies rechtsbovenin de gewenste regio.

Zoeken

Kun je iets niet vinden? Zoek dan met de knop onderin.

Veel leesplezier

Wil je graag op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Voordelen van lezen voor het slapen

Wist je dat het aan te raden is om een paar pagina's te lezen, vlak voordat je gaat slapen ? Het tijdschrift Margriet zet een aantal voordelen voor je op een rij.

Lees meer...

Landelijk

Kledingtips aangenaam wandelen in de regen

“Slecht wandelweer bestaat niet, alleen maar slechte wandelkleding.” Volgens de schrijver van wandelvrouw.nl een prachtige uitspraak en vast en zeker ook helemaal waar, hoewel ze zelf toch liever binnen blijft als het koud en nat is, maar soms moet je. Wandelvrouw.nl geeft 10 tips om aangenaam te wandelen in de regen.

Lees meer...

Wat voor een Yep ben je?

Trouw besteedt de komende weken in een serie verhalen aandacht aan de zogenaamde ‘derde levensfase’: de jonge oudere. Hoe houden Young Elderly Persons (yeps) hun leven vitaal en zinvol? In een zesdelige cursus leefplezier geven ze antwoord op die vraag.

Lees meer...

Tips om te stoppen met klagen

We kunnen altijd wel iets bedenken om over te klagen. Een vriendin die vaak te laat is, het weer, de jeugd van tegenwoordig. Alleen levert het je weinig op. Integendeel zelfs. Deze tips van Metro Nieuws helpen je om te stoppen met klagen.

Lees meer...

Landelijk

11 leuke en handige apps

We kunnen met een mobiele telefoon zoveel meer dan bellen, appen en foto's maken. ZIN magazine maakte een lijstje met deze 11 handige apps. (Bron en tekst: ZIN)

Lees meer...

Landelijk

Top 14 zomer boekentips

Speciaal voor ons online zomermagazine maakte Machteld van Soest, onze vaste redacteur voor de Boekenclub, dit lijstje met de Top 14 Zomer boekentips.

Lees meer...

Landelijk

Originele hobby's voor na je pensioen

Als je met pensioen bent, heb je eindelijk wat meer tijd om aan leuke hobby's te besteden. Dat hobby's niet suf hoeven te zijn, bewijst dit lijstje van Leefjepensioen.nl met originele hobby's voor na je pensioen. En ze beloven dat klaverjassen en bloemschikken er niet in voorkomen!(Bron en tekst: Leefjepensioen.nl)

Lees meer...

Landelijk

Originele hobby's voor na je pensioen

Als je met pensioen bent, heb je eindelijk wat meer tijd om aan leuke hobby's te besteden. Dat hobby's niet suf hoeven te zijn, bewijst dit lijstje van Leefjepensioen.nl met twaalf originele hobby's voor na je pensioen. En ze beloven dat klaverjassen en bloemschikken er niet in voorkomen!(Bron en tekst: Leefjepensioen.nl)

Lees meer...

Landelijk

12 levensmotto’s voor een gezond en gelukkig leven van een 105-jarige Japanse arts

Dr. Hinohara was een van ‘s werelds langstlevende en -werkende artsen en docenten. Hij werkte sinds 1941 bij het St. Luke’s Hospital in Tokio en was op veel geneeskundige gebieden een pionier. In 2009 overleed hij op 105-jarige leeftijd, maar zijn gedachtegoed voor een lang en gelukkig bestaan leeft voort. Het magazine Paradijsvogels.nl zet 12 tips van deze bijzondere expert voor je op een rij.

Lees meer...

5 tips om goedkoop én goed voorbereid op stedentrip te gaan

Een stedentrip hoeft niet ver, duur of ingewikkeld te zijn. Het gaat tenslotte om inspiratie en energie opdoen. Startpagina.nl geeft je 5 tips om goedkoop én goed voorbereid op citytrip te gaan.

Lees meer...